Originele Formule
Originele Formule

Originele Formule

Degene die schuimt. Als je op zoek bent naar volledige grijsdekking is dit het snelste product dat we hebben, 5 minuten. Dekt tot grijze haren weer terugkomen

Info & Shop

Ik heb dit product de afgelopen tien jaar gebruikt, en het werkt fantastisch. Het heeft alle grijze haren gedekt zoals ik wilde en is een mooie kleur 6-8 weken.

larru

Dit product matcht mijn natuurlijke haarkleur geweldig. Het is heel eenvoudig te gebruiken en vlekt niet op de huid. Het enige negatieve wat ik kon bedenken, is dat ik gehoopt had dat de kleur langer zou blijven (enkele weken).

CraigJames

Ik gebruik dit product meer dan twintig jaar en hou nog altijd van het restultaat dat ik er van krijg! Ik zou het zeker aan iedereen aanraden. En wanneer ze zeggen dat het haar verjongt, dat doet het zeker. Ik blijf dit product gebruiken.

Kentm100

De originele formule dekt het grijs in mijn haar goed.

scottsman

De formule werkt altijd voor mij en dekt zeer goed. Gebruik het al jaren. :)

klavecap
Autostop
Touch of Grey

Autostop

De Just For Men AutoStop-formule schakelt zichzelf uit en kan niet te donker worden en dekt tot het grijze haar terug groeit. Met de applicatiekam is het eenvoudig doelgericht of volledig aan te brengen.

Info & Shop

Ik vind dit product de BESTE!! Je hoeft niet te gokken hoe lang je moet wachten, de kleur wordt elke keer hetzelfde, eenvoudig te gebruiken en geen restafval.

MYTH

Heb het al meer dan een jaar gebruikt. Veel eenvoudiger en fijner te gebruiken dan de oude Just for Men of sommige Clairol-producten die we voorheen gebruikte. Het lijkt minder sterk, niet zo specifiek met de timing, en toch zijn de resultaten fantastisch!

" bryceb444

Ik gebruik jullie product al sinds het uitkwam. Het werkt erg goed en doet dat al jaren. Ik ben volledig wit, maar dat zou je niet zeggen op 50-jarige leeftijd.

MAG50

Eenvoudig te gebruiken en niet kliederig. Werkt extreem goed. Het is ook verkrijgbaar in bijna alle winkels.

Thomas502

Heel eenvoudig te gebruiken, geen rommel, vlekt de huid niet, maar kleur blijft niet lang

kent4610
Snor en Baard
Snor en Baard

Snor en Baard

Geen grijs en een dikker, voller ogende baard? Yup. Gewoon erin borstelen. Dringt grof gezichtshaar binnen en maakt het zacht en glad. Beschouw je baard klaar in 5 eenvoudige minuten.

Info & Shop

Ik gebruik dit product al meer dan 10 jaar en vind het eenvoudig in gebruik, snel en ik voel en oog er 20 jaar jonger door.

PSStud

Ik ben zo blij met Just For Men. Het gaat er met gemak in en oogt heel natuurlijk. Het vermengd zich met mijn natuurlijke haar en niemand weet dat ik mijn snor kleur. Mijn bakkebaarden worden ook grijs dus die kleur ik ook en daardoor oog en voel ik me jonger. Ik heb dit product aan veel vrienden aanbevolen en zij zijn loyale Just For Men-gebruikers geworden.

Jagstangplayer

Het Just For Men Snor en Baard-product is prima om grijs te bedekken en je direct een jongere look te geven!

Charles45

Ik ben een man van 59 en ik gebruik just for men voor mijn baard en haar, want ik lijk er zeker 10 jaar jonger door en ik voel me goed wanneer ik mezelf in de spiegel zie.

Sammy59

Mixt eenvoudig met meegeleverde borstel/pallet, eenvoudig aan te brengen, vijf minuten wachten, douchen en je bent klaar.

AlphaMaleOne53
Control GX
Control GX

Control GX

Vermindert grijs geleidelijk met elke wasbeurt.

Info & Shop

Dit moet de eenvoudigste ooit zijn. Gewoon in nat haar masseren en een minuut erin laten en weer uitwassen. Het is echt zo eenvoudig !!!. Nergens vlekken. Kortom ja, ik zou het aanbevelen

Slybeth

Dit product is een geweldige nieuwe aanvulling aan mijn dagelijkse routine, zonder extra tijd of moeite. Ik heb dit simpelweg omgeruild met mijn dagelijkse shampoo en de resultaten afgewacht. Ook al is het effect niet direct, mijn grijze haren werden gedurende de dagen minder zichtbaar voor mijzelf, mijn familie en vrienden. Het is geen optie om er niet mee door te gaan, het controleert de effecten van grijs worden eindeloos. Duim omhoog van mij en nu op naar een niet zo grauwe Kerst.

jonesM_1135783

Wat een ongelooflijk product!! Al mijn vrienden zijn jaloers op me nooit heeft iets zo goed gewerkt ik hoop dat het in alle winkels te koop zal zijn

JB

Omdat ik mijn haar vele jaren kort heb gehouden (vooral door het oprukkende grijs) was ik erg nieuwsgierig om dit product te proberen. Ik dacht ook dat het een interessante test zou zijn, omdat ik het product gebruikte terwijl ik mijn haar liet groeien. Ik heb het product bijna elke dag gebruikt en de resultaten gefotografeerd. Hoewel het zichtbaar is wanneer de eerste en laatste foto vergeleken worden, is het zeker een zeer subtiele verandering gedurende de periode. Niemand heeft het opgemerkt of iets gezegd op het werk, wat gezien de grappen die ze gewoonlijk maken bij een plotselinge verandering, een grote plus is voor het product. Dit is het eerste product dat ik gebruik en ik moet toegeven dat ik erg blij ben met zowel de resultaten als de manier van aanbrengen.

SabharwalM_1674861 from UK

Wow ik ben zo blij met deze shampoo, iedereen blijft maar zeggen dat ik jonger lijk, maar ik heb mijn geheimpje nog niet verklapt. Eenvoudig in gebruik en zichtbare verandering na twee weken. Zeer onder de indruk omdat ik geen extra tijd hoef te nemen en van mijn grijze haren afkom. Mijn geheim is onthuld

SabharwalM_1674861